Zaključeni projekti

Empowerment Through Sports

2020

Skupaj s Sokolsko zvezo izvajamo mednarodni projekt, kateri traja do konca leta.
Projekt je namenjen uporabi športa kot orodja za krepitev vloge mladih, izobraževanja o človekovih pravicah in naučiti jih bistva strpnosti in sodelovanja.
Drugi cilj tega projekta je razvoj športno izobraževalnih virov z odprtim dostopom (OER), ki bodo okrepila moč mladini in vsem, ki se zanimajo za šport, z zagotavljanjem materialne podpore, zagotavljanjem tehnične podpore in mentorstvo. To bo storjeno z nalaganjem in nenehnim posodabljanjem metodologije na spletni platformi. Na platformi bodo lahko pridobili nasvete in trike za organizacijo športnih rekreativnih prireditev in druga gradiva, povezana s projektom. Na splošno OER bo vključeval e-izobraževalni tečaj o omenjeni temi, ki ga bodo zainteresirani lahko izkoristili za pridobitev poglobljenega znanje o tem, kako spodbujati enake pravice s športom za različne skupine manjšin. Za doseganje večjega števila obiskovalcev bo portal javno dostopen.

S športom je življenje lepše v Beli krajini

2020

Projekt 'S športom je življenje lepše v Beli krajini' (JV Slovenija) bomo po letu premora izvedli skupaj s lokalnimi partnerji na področju Bele krajine oziroma JV Slovenije. Prvotno smo se projekta lotili zaradi športno neaktivnega prebivalstva v jugovzhodni slovenski regiji, letos je pa situacijo zaradi virusa Covid 19 še slabša.

S športom je življenje lepše v Beli krajini

2018

Projekt 'S športom je življenje lepše v Beli krajini' (JV Slovenija) smo v letu 2018 izvedli skupaj s lokalnimi partnerji na področju Bele krajine oziroma JV Slovenije. Prvotno smo se projekta lotili zaradi športno neaktivnega prebivalstva v jugovzhodni slovenski regiji (skoraj 40 % prebivalcev). Zaradi zaskrbljujočih podatkov smo izvedli različne športno rekreativne aktivnosti, ki so bile primerne za vse generacije.


Zavod Popotnik Zavod Popotnik Zavod Popotnik Zavod Popotnik

KajžarFest

2013 - 2017

S kolesom po Slovenkih goricah je projekt v katerem se združuje šport, turizem, kultura in gospodarstvo v okolici Ormoža.


Zavod Popotnik Zavod Popotnik Zavod Popotnik Zavod Popotnik